• 11 JAN 18
  • 0

  Kadenieuws

  Allereerst wensen we namens de hele Kade iedereen nog een gelukkig nieuwjaar!

  Aanstaande maandag 15 januari hebben we gelijk al een excursie met de hele Kade. We zullen naar Tivoli Vredenburg gaan voor een leuke dansvoorstelling. Hierbij zullen de kinderen gaan dansen als een kangoeroe! Dat wordt vast hartstikke leuk. Het wordt een drukke week, want woensdag 17 januari gaan we naar de bibliotheek. Hiervoor hebben alle klassen meer hulpouders nodig. Inschrijven kan op het prikbord!

  In alle klassen zullen we in dezelfde week, starten met het SLO thema ‘samen leven’. We zullen het in het eerste blok hebben over verschillende gezinsvormen en families. Door thuis een filmpje te maken van het gezin en de rituelen, wordt iedereen bij dit project betrokken. Door de filmpjes in de klas te presenteren de kinderen ervaren waarin ze verschillen van elkaar, maar ook waarin ze juist hetzelfde zijn!

  Op vrijdag 2 februari zijn alle kinderen vrij, omdat het hele team dan een studiedag heeft. Op de Kade gaan we ons dan bezighouden met het werken vanuit de leervragen van de kinderen en op die manier ons onderwijs te verrijken!