• 04 JUN 18
    • 0

    Kadenieuws

    Na een lange meivakantie, is iedereen weer vol energie begonnen. Dat komt goed uit, want in deze periode staan er weer veel activiteiten op het programma. Zo zijn alle groep 2 kinderen hard aan het werk in hun eigen schooltuin. Gelukkig gaat er elke week een middenbouwgroep mee. Zo kunnen de oudere kinderen aan de jongere kinderen leren hoe je een tuintje goed verzorgt. Daardoor staan er nu veel lekkere kruiden, groeien de radijsjes erg snel en konden de kinderen zelfs al een krop sla mee naar huis nemen!

    Verder staat de hele Kade in het thema van Pluk van de Petteflet. Er hangen veel Krullevaars, Flattekatten, Pettefletten en nog veel meer! We hebben op woensdag 6 juni als grote afsluiting  van het thema het altijd gezellige Kade-feest.  We zoeken nog ouders die willen schminken. Inschrijven kan op het prikbord bij elke klas.

    Zo langzamerhand wordt het ook duidelijk voor de kinderen dat het einde van het schooljaar eraan zit te komen. We gaan nog 6 weken naar school, maar er wordt al druk gespeculeerd over de Laan. Naar welke klas ga ik? Met wie ga ik daar naartoe? Hoe zal het zijn? Wat doe je eigenlijk allemaal op de Laan? Op vrijdag 22 juni zal er meer duidelijk worden. Dan wordt namelijk de groepsindeling bekend. We wachten rustig af!