• 08 NOV 18
  • 0
  Middenbouwnieuws

  Middenbouwnieuws

  De eerste weken na de herfstvakantie staan in de middenbouw in het teken van ‘Bomen’ en ‘Verkeer’. In het kader van verkeer worden van alle leerlingen de fietsen gecontroleerd op voldoende verlichting en doen we een echte fietsles op het plein. Zo leren de kinderen remmen, veilig oversteken en slalommen. Lekker buiten leren dus!
   
  Naast Verkeer zijn we bezig met ‘Bomen’, wat mooi aansluit bij de herfst. De groepen gaan naar het park en kiezen hier hun eigen boom uit, welke ze het hele jaar zullen volgen. Zo bezoeken wij deze boom in ieder seizoen, waarmee we mooi de veranderingen kunnen waarnemen.
   
  Verder zijn we op dit moment druk met het vullen van ons portfolio. De kinderen zoeken hiervoor dingen uit waar zij trots op zijn en welke zij graag willen laten zien. Eind november zullen de portfolio’s gevuld zijn.
   
  Vandaag renden wij met z’n allen de sponsorloop, wat hadden we daarbij heerlijk weer en wat een enthousiaste renners deden er mee. Alle kinderen en ouders: bedankt voor jullie inzet! Zo kunnen wij het goede doel van dit jaar steunen: Lombok voor Lombok. Ook besteden wij een deel van het geld aan een zandbakdak voor op het Kadeplein en informatieve boeken en bijzonder creamateriaal voor op de Laan.