• 29 NOV 18
  • 0

  Middenbouwnieuws

  Op dit moment zitten wij middenin de voorbereidingen voor 5 december! De kinderen kijken op school het Sinterklaasjournaal en zijn goed op de hoogte van wat er zich allemaal afspeelt bij Sint en zijn pieten. Gisteren heeft de Sint ons op school al twee schoencadeautjes bezorgd! De kinderen waren er erg blij mee en hebben er op school al meegespeeld.

  Rondom de feestdagen in december werken wij met het thema ‘Literair’. Zo heeft iedere klas een workshop poëzie gehad, waarin per groepje gedichten zijn geschreven bij een zelfgemaakte winterse collage. Deze zullen vanaf 5 december tentoongesteld worden in de school. Sinterklaas zal deze tentoonstelling feestelijk openen.

  Deze week hebben wij de opbrengst van het sponsorgeld geteld. We wisten al dat de kinderen ontzettend goed hadden gelopen, maar wat een mooie bedragen zijn er door de stamgroepen ook binnengehaald! Binnenkort wordt de definitieve opbrengst bekend. Zoals vermeld zal dit deels besteed worden aan ons goede doel: Lombok voor Lombok. Tevens spaart de Kade voor een zandbak-dak en besteedt de Laan het geld aan mooie informatieboeken voor in het docu en bijzonder creamateriaal.

  Woensdag 5 december zijn alle ouders om 8.30 uur welkom om (bij goed weer) op het schoolplein te komen kijken naar de aankomst van Sint op de Laan!