• 21 DEC 17
  • 0

  Nieuws uit de bovenbouw

  – Tijdens de adventsvieringen hebben de bovenbouwgroepen allemaal hun dans opgevoerd. Er is met grote bewondering gekeken naar de verschillende dansstijlen! Erg mooi om te zien.
  – De voorbereidingen voor het kerstdiner zijn in volle gang, iedereen is er druk mee. We hopen op een ontspannen en smakelijk kerstdiner morgenavond.
  – De kinderen van groep 8 hebben een presentatie voorbereid over één van de middelbare scholen en presenteren deze aan andere groep 8 kinderen. Op deze manier worden alle scholen even grondig geïnspecteerd en met elkaar vergeleken. Hopelijk kan het de keus voor een vervolgschool vergemakkelijken.
  – Na de vakantie gaan we binnen met het project samenleven er komen weer leuke excursies aan zoals een bezoek aan Catharijne Convent. Ook zullen we op onderzoek uit gaan in de wijk Lombok om onze samenleving eens onder de loep te nemen.
  – Zoals jullie bekend is nemen we woensdag 20 december afscheid van Tess. Het houdt de kinderen erg bezig, ook in de andere groepen. We zullen haar erg missen!