• 12 FEB 18
    • 0

    Onderbouwnieuws

    Wat zijn alle kinderen druk bezig met het project ‘samen leven’ in combinatie met nieuwe media. In de Torteltuin hebben de kinderen veel gewerkt aan het maken van filmpjes over het gezin. Hoe film je nou het beste? Wat wil je als kijker graag weten?  In de Tovertuin zijn ze hard aan de slag gegaan met het filmen van de rituelen en routines in de klas. Want er zijn veel afspraken en routines op een dag, zodat we fijn met elkaar kunnen leven in de klas. In de Kaboutertuin hebben kinderen gewerkt met foto’s van hun gezin en in de Vlindertuin hebben de kinderen foto’s van zichzelf bewerkt!

    Het tweede deel van het project zullen we ons richten op beroepen. Want wat doen de ouders nou eigenlijk voor werk? Waarom werken we? En wat willen de kinderen zelf later worden? In elke klas komen er grote mensen vertellen wat ze voor werk doen en wat je daar voor nodig hebt. Op dinsdag 20 februarizal al het werk van de kinderen gepresenteerd worden tijdens de kijkavond. Opa’s, oma’s, buren, ouders: iedereen is welkom om te komen kijken naar de knappe prestaties van de kinderen!

    Hierna zullen we op 24 februari gaan genieten van de voorjaarsvakantie. Deze duurt vanwege een studiedag een dag langer. Wij zien iedereen graag  weer terug op dinsdag 6 maart.