Het team van de Brug

groepsfoto_jenaplan_debrug

Op de Brug werkt een enthousiast en professioneel onderwijsteam. Zij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de school een plek is waar de kinderen zich thuis kunnen voelen.
Naast de leerkrachten bestaat het team uit twee intern begeleiders, een vakleerkracht gymnastiek, onderwijsassistenten, een conciërge (tevens coördinator ICT), een adjunct-directeur en een directeur.

Onderbouw (groep 1, 2)

Sofie Teissier (Tovertuin), Manna van Assem (Tovertuin), Marieke de Steenwinkel (Vlindertuin),
Carina van der Put (Vlindertuin), Marije Vernooij (Torteltuin), Tessa van Geelen-van den Berg (Kaboutertuin), Ellen Bakkenes (inval Kaboutertuin) en Hester Teule (Kaboutertuin).

Middenbouw (groep 3, 4, 5)

Margareta Kooijman (Groen), Lieke van den Bovenkamp-Snel (Groen), Anne Groen (Geel), Tara Vastenhout (Blauw), Manna van Assem (Oranje), Jacques van Krugten (Oranje)

Bovenbouw (groep 6, 7, 8)

Sanne Hirs (Aqua), Hedwig Visser (Indigo), Irene Eysink Smeets (Terra), Oda Kuijpers (Terra), Couzijn van Leeuwen (vervanger Oda Kuijpers Terra), Iris Hussels (Oker), Marije Spoor (Oker), Eline Stolze (Aqua) en Hannah Jonker.

Vakleerkracht gymnastiek

Rosamunde Scheffer