• 01 DEC 16
  • 0

  Schoolfeest 4 november: dank jullie wel!

  Voor het wederom unieke geweldige bijzonder geslaagde schoolfeest!

  Wat hebben veel ouders 4 november genoten van de liedjes van De Borrelmeisjes, fanatiek meegedaan met de hilarische Pop-quiz en daarna staan swingen op de vele ingediende verzoekjes bij de DJ’s. Het was voor de ouders die het feest hebben georganiseerd heerlijk om te zien dat er zo enthousiast gefeest is in het schitterend omgetoverde speelwerklokaal. Bijzonder dank aan Bernice en Donald van B-original decor & design die wederom voor de mooie spullen hebben gezorgd. Zo werd het een echt feest voor ouders en door ouders. En uiteraard ook dank aan de ouders – hopelijk volgend jaar iets meer – die zaterdag hebben opgeruimd en schoon gemaakt want ook dat hoort er bij.

  Wij, en we denken velen met ons, hebben geweldig genoten.

  Voor de schoolband van volgend jaar hebben we inmiddels twee zangeressen, een toetsenist, een slaggitarist en een drummer! Ben je bassist of gitarist en doe je graag mee? Stuur dan een mail naar alfaris.lawalata@gmail.com.

  Van het geld dat we met z’n allen bij elkaar hebben gefeest krijgt iedere klas € 50 om met de klas wat leuks te doenof te kopen.

  Hylke en Sonja zwaaien na tien schoolfeesten af, en hopen dat er volgend jaar nieuwe ouders zich melden om ook de 11e editie tot een succes te maken! Interesse? Stuur dan een mail naar Alfaris.

  Feestelijke groet van Jan, Esther, Marieke, Alfaris, Renske, Hylke en Sonja