Informatieochtenden

Om een goede schoolkeuze te maken is het fijn om een indruk te krijgen op school zelf. Voor ouders van jonge kinderen organiseren we regelmatig informatieochtenden. U krijgt informatie over de Brug en ziet de school ‘in bedrijf’.
We starten om 9:00 uur op onze locatie Billitonkade 45.

Geef u op voor een informatieochtend via info@jenaplandebrug.nl.

Belangstelling en aanmelden

Nadat u een informatie ochtend heeft bezocht kunt u uw belangstelling voor de Brug via de mail kenbaar maken. Vlak voordat uw kind 3 jaar wordt, ontvangt u een mail waarin gevraagd wordt of u deze interesse om wil zetten in een aanmelding. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan plekken dan loten wij aan het einde van elk kwartaal.

Om uw interesse kenbaar te maken kunt u een mail sturen  naar info@jenaplandebrug.nl.

Voor kinderen met een speciale begeleiding wordt de ondersteuningsbehoefte samen met de ouders in kaart gebracht waarna we afwegen wat de beste plaats voor dit kind is binnen onze school of stichting.

Broertjes en zusjes

Broertjes en zusjes van kinderen op de Brug hebben voorrang op nieuwe leerlingen. Dit geldt alleen als zij tijdig hun interesse hebben gemeld.

Instromen na groep 1

Komt uw kind van een andere basisschool dan kunt u de mogelijkheden voor aanmelding bespreken met de schoolleiding. U kunt de schoolleiding mailen of bellen. Het liefst op maandag of woensdag tussen 8:30-9:30 uur.

Een kijkje op de kade

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/gJT5ZHBFuJY” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Informatieochtenden

woensdag 9 september 2020
vrijdag 9 oktober 2020
donderdag 12 november 2020
maandag 14 december 2020
dinsdag 26 januari 2021
vrijdag 5 maart 2021
maandag 12 april 2021
woensdag 2 juni 2021
vrijdag 9 juli 2021

Locatie: Billitonkade 45
Start: 9:00 uur

Interesse?

Geef u op voor een informatieochtend via info@jenaplandebrug.nl.

Vermeld de naam en geboortedatum van uw kind en geef aan welke datum uw voorkeur heeft.

Vanwege de opzet vragen wij u om geen kinderen mee te nemen naar de informatieochtend.

eerste-schooldag