Informatieochtenden

Om een goede schoolkeuze te maken is het fijn om een indruk te krijgen op school zelf. Voor ouders van jonge kinderen organiseren we regelmatig informatieochtenden. U krijgt informatie over de Brug en ziet de school ‘in bedrijf’.
We starten om 9:00 uur op onze locatie Billitonkade 45.

Geef u op voor een informatieochtend via a.louwes@jenaplandebrug.nl.

Belangstelling en aanmelden

De aanmelding voor een basisschool in Utrecht verloopt voor kinderen geboren na 1 oktober 2018 op een centrale manier. Meer informatie hierover vindt u via de website: naardebasisschool.utrecht.nl

Vrijwel alle basisscholen in Utrecht hebben afspraken gemaakt over deze nieuwe manier van aanmelden. Onze school neemt hier ook aan deel. Ouders kunnen voor hun kind elke school in Utrecht kiezen. De beschikbare plaatsen worden op dezelfde manier verdeeld. Zo hebben alle kinderen in Utrecht evenveel kans om op een school naar keuze te komen. Ouders weten snel op welke school er plaats is. Scholen weten op tijd welk kind er bij hen naar school komt. Alle kinderen maken, in een gelijke situatie, evenveel kans om op de school van hun keuze te komen.
Als meer kinderen zich aanmelden dan er plaatsen zijn op onze school, dan plaatsen we eerst de kinderen die voorrang hebben. De regels van voorrang vindt u op de website: naardebasisschool.utrecht.nl

Broertjes en zusjes

Broertjes en zusjes van kinderen op de Brug hebben voorrang op nieuwe leerlingen. Dit geldt alleen als zij tijdig hun interesse hebben gemeld.

Instromen na groep 1

Komt uw kind van een andere basisschool dan kunt u de mogelijkheden voor aanmelding bespreken met de schoolleiding. U kunt de schoolleiding mailen of bellen. Het liefst op maandag of woensdag tussen 8:30-9:30 uur.

Een kijkje op de kade

Schooljaar 2022-2023:
woensdag 7 september 2022
vrijdag 7 oktober 2022
maandag 12 december 2022
dinsdag 24 januari 2023
vrijdag 10 maart 2023
woensdag 12 april 2023
donderdag 1 juni 2023

Locatie: Billitonkade 45
Start: 9:00 uur
Einde: ongeveer 10:15 uur

Interesse?

Geef u op voor een informatieochtend via a.louwes@jenaplandebrug.nl.

Vermeld de naam en geboortedatum van uw kind en geef aan welke datum uw voorkeur heeft.

Tijdens de informatieochtend vertellen we over onze school en het Jenaplanconcept. Daarnaast geven we een rondleiding op De Kade. We trekken hier ongeveer 5 kwartier voor uit.
Vanwege de inhoud en de lengte van de ochtend is het minder geschikt om kinderen mee te nemen. We hopen op uw begrip hiervoor.

eerste-schooldag