• 21 SEP 17
  • 0
  Bericht vanuit Ouderraad

  Bericht vanuit Ouderraad

  Ouderraad: nieuwe leden gezocht!

  Ook bij de ouderraad wordt er uitgegleden! Daarom zoeken we dit jaar nieuwe leden. Iets voor jou?

  Als ouderraad, zorgen we voor het innen van de vrijwillige ouderbijdrage, de begroting hierbij en de monitoring van de uitgaven via de diverse commissies (denk aan Kerst, Sint, Kunst & Cultuur) en organiseren we de sponsorloop. Daarvoor vergaderen we 5 à 6 keer per jaar met Jannetje en leerkrachten van de stamgroepen.

  Je kan ons zien op de info ochtenden voor de nieuwe ouders waar we iets over de ouderparticipatie op school komen vertellen maar ook op de stamgroepavonden aan het begin van het jaar waar we voor de koffie, thee en borrels zorgen.

  Elk jaar organiseren we ouderavond voor alle ouders van de Kade en de Laan. Dit jaar op 15 februari 2018. Binnenkort meer over het onderwerp van de avond.

  Wil je vrijblijvend een vergadering bijwonen? Kom dan als “proeflid” de vergadering van donderdag 26 oktober bijwonen. Stuur dan een mail naar ouderraad@jenaplandebrug.nl.

  Vriendelijke groeten,

  Miriam (Fenna in Oranje en Milla in geel), Floor (Robert in blauw en Jelto in aqua), Caroline (Sarah in Geel), Stan (Ilian in Groen), Koen (Job in Blauw, Fiene in Groen en Saar in de Tovertuin) en Jan (Guusje in Groen en Stijn in de Tovertuin)