• 06 JUN 18
  • 0

  Bovenbouwnieuws

  Vorige week hebben we een fantastisch kamp gehad! We hebben een spel gedaan waarbij we allerlei geheime codes moesten kraken en vervolgens van de losse woorden een zin moesten maken. We hebben ook een spel gedaan waarbij er ontzettend veel gerend moest worden om het draken-ei van de tegenstanders te vinden. Daarnaast hebben we natuurlijk gedanst en geschuifeld tijdens de disco, of lekker bij het kampvuur gezeten om raadsels op te lossen.

  Nu we weer terug zijn op school gaan we direct beginnen met het project Regenten en Vorsten. (1600-1700). Dat belooft een super tof project te gaan worden waarbij de kinderen hun eigen onderzoeksvragen gaan opstellen en waarin we een bezoek gaan brengen aan het scheepsvaartmuseum. Hier krijgen jullie later meer informatie over.

  Naast een tof project komt ook de CITO er weer aan voor groep 6 en 7. Daar beginnen we zeer binnenkort weer mee.

  Groep 8 is ontzettend druk met de voorbereidingen voor het eindstuk. Over 6 weken is de uitvoering al en er moet nog wel het één en ander gebeuren!

  De stamgroepleiders van de midden- en bovenbouw zijn op dit moment alweer druk bezig met de groepsindeling voor volgend jaar! Een heel gepuzzel, maar erg leuk. De doorschuifochtenden zijn maandag 25 juni en woensdag 4 juli.

  Door de inzet van een aantal ouders is de schoolbieb weer mooi op orde. Het is leuk om te zien dat er meer gelezen wordt en dat de nieuw aangeschafte boeken erg populair zijn!