• 10 DEC 15
  • 0

  Bovenbouwnieuws

  Het laatste bovenbouwnieuws op de website is alweer even geleden, tijd dus voor een update!

  We hebben met zijn allen genoten van het Sinterklaasfeest! De kinderen hebben enorm hun best gedaan op de surprises en de gedichten. Iedereen was erg blij met zijn/haar cadeautjes en ging tevreden naar huis. Als bovenbouw hebben we van de Sint speelgoed voor buiten gekregen, onder andere springtouwen, een slingerbal en frisbees.

  Nu zitten we volop in de kerstperiode. We werken toe naar een mooie kerstviering op woensdagavond 16 december. Elke groep studeert een stukje in voor de viering in de Pniëlkerk. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het een mooie viering wordt. Vrijdag 18 december vieren we het kerstfeest in onze eigen stamgroep. We luisteren dan naar het kerstverhaal en eten beschuit met muisjes.

  Tussen alle projecten door zijn we op de Laan bezig met groepsdoorbroken creatieve lessen. Steeds twee dinsdagen achter elkaar kan uw kind zich in schrijven voor een creatieve les. Denk daarbij aan knutselen, tekenen, kleien, schrijven, drama, dans en muziek. De lessen staan in het teken van het lopende thema.

  We willen u er nogmaals op wijzen om de pagina van uw stamgroep in de gaten te houden. Hier staat o.a. de laatste informatie, de kalender, oproepjes en huiswerk op.