• 09 JUL 19
  • 0
  Bovenbouwnieuws

  Bovenbouwnieuws

  De laatste weken zijn ingegaan, we zijn in de bovenbouw nog volop aan het werk! Zo leren we heel veel over de tijd van televisie en computers. De watersnoodramp, de eerste maanlanding (precies 50 jaar geleden), alle technologische ontwikkelingen, allemaal geschiedenis die voor de kinderen erg levend is.

  Groep 8 is aan het afronden, de portfolio’s worden gevuld met werk waar ze trots op zijn, het verslag van hun schoolloopbaan, de kijkverslagen die ze in alle jaren op De Brug gemaakt hebben. Ook zullen zij hun laatste rapport in hun portfolio krijgen. Het portfolio zullen ze op de afscheidsavond mee naar huis krijgen. Naast afronden is groep 8 natuurlijk ook druk met het eindstuk. Het stuk, dat ze zelf geschreven hebben en met behulp van stagiaires van de HKU, ouders en juf Sanne en juf Irene instuderen, belooft iets moois te worden!

  Vrijdag 5 juli hebben de kinderen van groep zes en zeven alvast hun nieuwe klasgenoten voor komend jaar binnen gehaald met bootjes. De hele ochtend konden we aan elkaar wennen en elkaar leren kennen. Er is bijvoorbeeld karakterbingo gespeeld, geknutseld en er zijn kennismakingsspellen gedaan. Woensdag 10 juli wennen we nog een halve ochtend.