• 24 JAN 16
  • 0

  Bovenbouwnieuws

  Schoolbreed zijn we gestart met het thema “Mijn leven”. U kunt dan denken aan vragen als:

   

  Wie ben ik? Waar kom ik vandaan?

  Hoe ziet mijn lichaam er van binnen uit?

  Welke geloven/religies zijn er en wat vind ik daarvan?

  Wat is mijn talent? En wat is het talent van anderen?

  Wat wil ik later worden?

   

  Alle bovenbouwstamgroepen gaan op excursie naar Corpus, dit sluit mooi aan bij het thema, een hele ervaring.

  Verder gaan alle bovenbouwgroepen de komende tijd een bezoekje brengen aan de boer. Daar helpen we hem bij het boerenleven, kortom stallen uitmesten, koe-knuffelen en dieren verzorgen en te eten geven.

  Verder krijgen de kinderen verschillende opdrachten mee naar huis zoals het maken van een ik-doos, informatie verzamelen voor een stamboom en wellicht het afnemen van een interview. Het zou fijn zijn als u uw kind daarbij kan helpen.

  We zijn voor het thema nog op zoek naar ouders die het leuk vinden over hun beroep/hobby te komen vertellen in de klas. Heeft u interesse? Geef u dan op bij uw eigen stamgroepleidster.

  De komende tijd is ook elke bovenbouwgroep weer aan de beurt voor de viering. We vinden het natuurlijk leuk als u als ouder komt kijken. Benieuwd wanneer uw kind aan de beurt is voor de viering? Dit kunt u vinden op de stamgroeppagina van uw groep.

  Het crea moment dat we Laan breed elke dinsdag organiseren is verschoven van de ochtend naar de middag. We doen dit nu op dinsdagmiddag van 13.00-14.00 uur. Heeft u zin en tijd om te helpen? Geef u dan op bij uw eigen stamgroepleidster.

  Leuk om te weten: We hebben nieuwe leesboeken aangeschaft voor de bovenbouw. Dat wordt dus weer lekker lezen!!!

  U leest het, wij gaan weer flink aan de slag de komende periode. Benieuwd wat er in de stamgroep van uw kind speelt? Bekijk de stamgroeppagina op deze website.