• 02 NOV 16
  • 0

  Bovenbouwnieuws

  Na de herfstvakantie zijn we weer fris begonnen in alle bovenbouwklassen. Er staat van alles op de planning de aankomende periode. Allereerst is er een nieuw thema gestart. We gaan terug in de tijd. Terra en Indigo gaan zich de aankomende weken verdiepen in de Industriële Revolutie en Aqua en Oker weten straks alles over de Romeinen. De kinderen zijn al goed bezig geweest met het maken van ‘strijdliederen’, bruggen en Romeinse bouwwerken.

  Afgelopen week zijn ook de CITO’s voor groep 8 weer begonnen. Wat is er hard gewerkt!

  Wisten jullie het al? Onze school gaat ook een ‘Be a Nelson’ school worden! Waarbij we ons laten inspireren door de verhalen van Nelson Mandela. Wie was deze man? En wat heeft hij voor onze wereld betekend? Wordt vervolgd!

  En wat waren we trots op al onze kanjers tijdens: ‘The Bridge got talent’.  Een gevarieerd aanbod met prachtige muziekoptredens, dansacts en cabaret!! Wat leuk dat er ook ouders mee deden!

  Tot slot stromen de ingevulde sponsorloopformulieren binnen. Op 3 november van 12:45-13:45 gaan alle leerlingen van De Brug weer rondjes lopen. Een deel van de opbrengst is bestemd voor de Stichting Emmaus Lombok en het andere deel gaat naar nieuwe boeken (luisterboeken, informatieve boeken, gedichtenbundels en leesboeken) voor zowel de Kade als Laan.

  Komt u ons aanmoedigen?