• 25 OKT 17
  • 0

  Buurtteammedewerker: tot ziens en welkom!

  Beste leerlingen, ouders en leerkrachten,
  De afgelopen 2 jaar ben ik vanuit Buurtteam West gekoppeld geweest aan de Brug en heb ik ondersteuning mogen bieden aan sommigen van jullie. Anderen kennen mij misschien alleen van de maandagmorgen bij de voordeur. Per 9 oktober zal ik een nieuwe uitdaging aangaan bij een ander Buurtteam en zal ik dus niet meer betrokken zijn bij de Brug en deze wijk. Mijn collega Hakima zal mij gaan vervangen en voor jullie het nieuwe gezicht worden vanuit het Buurtteam. Ik wens jullie alle goeds voor nu en voor de toekomst, en wie weet tot ziens!
  Groet,
  Linda van Hove
   
  Beste kinderen, ouders en leerkrachten,
  Mijn naam is Hakima el Kodady en ik heb 2 kinderen en een poes Vlekje. Ik woon in Leidsche rijn en werk nu bijna 2 jaar bij het buurtteam waar ik het erg naar mijn zin heb. Vanuit Buurtteam West ben ik naast de Brug ook verbonden aan de Parkschool. Hier mag ik op de dinsdag ondersteuning bieden aan kinderen en aan ouders/verzorgers.
  Het lijkt mij super leuk om ook op de Brug ondersteuning te bieden aan jullie. Als jullie vragen hebben of gewoon iets willen vertellen, dan kun je altijd bij mij terecht. Anders dan bij Linda, sta ik één keer in de week aan het einde van de dag bij de uitgang van de school om jullie uit te zwaaien. Ik hoop op een prettige samenwerking!
  hartelijke groet,
  Hakima el Kodady