• 26 NOV 15
  • 0

  Even voorstellen: Linda van Hove van het Buurtteam West

  Afgelopen jaar zijn in Utrecht diverse Buurtteams van start gegaan. Buurtteam West heeft een inloop kantoor in Buurthuis Rosa, Malakkastraat 6. Wij zijn ook te vinden op de basisscholen in Lombok, Nieuw-Engeland en Oog in al. Het Buurtteam is er voor gezinnen en kan ondersteunen/meedenken als er bijvoorbeeld vragen zijn rondom opvoeden, huisvesting en financiën. Hierbij zal het Buurtteam altijd samen met het gezin gaan kijken hoe deze problemen weer opgelost kunnen worden en hoe de situatie verbeterd kan worden.

  Op De Brug zal ik vanuit het Buurtteam contactpersoon zijn voor zowel ouders als kinderen. Ik zal elke maandagochtend van 8.30 uur tot 10.00 uur aanwezig zijn op school (afwisselend op De Laan en De Kade).

  Ik ben bereikbaar op telefoonnummer: 06-19134873 of per mail l.van.hove@buurtteamsutrecht.nl. Even bij mij binnenlopen op maandagochtend kan natuurlijk ook!

  Mocht ik, bijvoorbeeld wegens vakantie, niet werkzaam zijn, dan is Martha van Ettikhoven als 2e contactpersoon bereikbaar op telefoonnummer: 06-29793870. Het algemene telefoonnummer van Buurtteam West  is 030-7400501.