• 15 DEC 16
  • 0
  Kadenieuws

  Kadenieuws

  Sinterklaas is weer in Spanje en dat betekent dat de kersttijd is aangebroken. Jullie hebben ongetwijfeld gemerkt dat de hele Kade in de kerststemming is. In elke klas zijn er genoeg glitters en lichtjes te vinden en zijn alle kinderen veel aan het spelen en werken rondom het kerstthema. Zo hebben de kinderen in de Kaboutertuin gezamenlijk een grote kerstboom geknutseld, is de Vlindertuin bakjes voor kerstlichtjes aan het maken, heeft de Torteltuin engelenkostuums gemaakt en wordt in de Tovertuin het kerstverhaal geschilderd.

  Ook zijn alle klassen de kerstviering aan het voorbereiden over het prentenboek ‘De Speeldoos’. Elke onderbouwgroep is gekoppeld aan een midden- of bovenbouwgroep en samen bereiden ze een dans voor, die tijdens de kerstviering opgevoerd gaat worden. Om 18.30 uur zal deze viering starten in de Pniëlkerk. Voor elk gezin is er één ticket beschikbaar om een ouder/grootouder/oom/tante mee te nemen.

  Vrijdag 23 december zal alle kerstversiering weer opgeruimd worden want vervolgens start de kerstvakantie. We zoeken hier nog hulp voor. De inschrijflijsten hangen bij elke klas op het prikbord. We zien jullie allemaal graag weer terug in het nieuwe jaar, op maandag 9 januari!