• 23 JAN 17
  • 0

  Kadenieuws

  Na een lange kerstvakantie zijn we alweer 2 weken gestart op school. Inmiddels lijkt de Kerst weer een hele tijd geleden! Voor de mensen die nog willen (na)genieten van de kerstviering: de film van de viering staat op de site. Deze week hopen we de foto’s te plaatsten.

  Deze week zijn we begonnen met het schoolbrede project ‘Omgeving en Landschap’. Elke klas gaat aan de slag met het onderzoeken van onze wijk. Wat hebben we in onze wijk? Wat vind je wel/niet mooi? Waarom staat het in onze wijk? Ook zullen we op de Kade verschillende onderdelen van onze wijk namaken. Verder zal er op woensdag 1 februari een vossenjacht plaatsvinden! De kinderen gaan op zoek naar cultureel erfgoed in de wijk. Onderweg komen ze verschillende ‘vossen’ tegen die de kinderen een verhaaltje vertellen en een opdracht geven.

  Op maandag 13 februari mogen alle klassen op de Kade naar het Teddy Bear Hospital! De kinderen mogen hun ‘zieke’ knuffel laten behandelen in een nagebootst ziekenhuis. Omdat we hier met de bus naar toe gaan, hebben we een aantal begeleiders nodig. De inschrijflijsten hangen bij elke klas op het prikbord.

  Namens het Kadeteam,

  Sofie