• 09 FEB 17
  • 0

  Kadenieuws

  De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan het thema ‘Landschap en Omgeving’. Woensdag 1 februari was er een heel leuke vossenjacht, waarbij de kinderen bijna alle vossen hebben gevonden en veel geleerd hebben over de wijk!

  Er staan de komende weken nog een aantal bijzondere activiteiten op het programma. Maandag 13 februari zullen we naar het Teddy Bear Hospital gaan. Alle kinderen mogen op deze dag een zieke knuffel meenemen naar school. Hopelijk kunnen alle knuffels weer gezond terugkeren naar huis!

  Vrijdag 17 februari vindt er een open podium plaats. Dansjes, kunsten, liedjes, moppen, trucs of zelfs  proefjes. Kinderen kunnen zich alleen inschrijven, maar ook samen met hun vader of moeder. Inschrijven kan op het prikbord bij de klas.

  Alle creaties van de kinderen zijn te bewonderen op de kijkavond van dinsdag 21 februari . Nodig opa’s, oma’s, ooms, tantes en andere bekenden uit: iedereen is welkom vanaf 17.30 uur tot 19.00 uur. De kinderen zullen jullie van alles vertellen over wat ze gedaan hebben de afgelopen tijd.