• 20 JUN 17
    • 0

    Kadenieuws

    Na een aantal fijne, lange weekenden gaan we de komende weken gewoon volop naar school! In alle klassen zijn de kinderen en de juffen druk bezig met alle activiteiten voor het einde van het jaar.

    Voor de kinderen die na de zomervakantie naar de Laan zullen gaan, is het een extra spannende periode. Naar welke klas zullen ze gaan? Wat gaan ze daar allemaal doen? Hoe zal het gaan op de Laan? Om deze overgang wat minder spannend te maken voor de kinderen, gaan ze op donderdag 22 juni een uurtje wennen op de Laan. Op woensdag 28 juni mogen jullie de kinderen naar de Laan brengen, want daar zullen ze weer wennen van 08.30 uur tot 09.30 uur. Voor de ouders die nieuw zijn op de Laan zal er om half 9 een informatiebijeenkomst zijn. Op donderdag 6 juli zullen de kinderen ‘s middags voor het laatst wennen in hun nieuwe klas. Jullie kunnen de kinderen deze dag ook op de Laan ophalen.

    Op 7 juli, de laatste dag van dit schooljaar, gaan we afscheid nemen van de oudste kleuters. Vaders, moeders, opa’s, oma’s, de oppas: iedereen is welkom. Om 12.30 uur zal het afscheid in de klas van uw kind beginnen en vanaf 13.30 uur zullen de kinderen dan echt de kleuterschool uitglijden! We gaan er een mooi feest van maken!