• 26 OKT 17
    • 0

    Kadenieuws

    Voor de herfstvakantie hebben we het thema ‘Maken en gebruiken’ afgesloten met een bezoek aan een echte houtmolen en natuurlijk de kijkavond. We hebben enthousiaste kinderen gezien, die ook heel goed hun bezoek hebben rondgeleid!

    Inmiddels zijn we op de Kade weer hard aan de slag gegaan met een nieuw thema: de herfst! In alle klassen is dit thema goed terug te zien. Zo zijn ze in de Tovertuin mooie herfstbomen aan het verven met zelfgemengde verf, maakt de Torteltuin herfstbomen van hun eigen hand, hebben ze in de Vlindertuin geleerd hoe je een spinnenweb maakt en heeft de Kaboutertuin verschillende knutselactiviteiten gedaan met echte herfstbladeren.

    De komende tijd staat er een hoop op het programma.  Zo hebben we op donderdag 2 november weer een sponsorloop. Deze keer lopen de kinderen voor een drieledig doel: (1) het goede doel Emmaus Lombok, (2) spelmateriaal voor onze school en (3) voor het kamp van de Laan/dagje uit van de Kade. Willen jullie er aan denken om de ingevulde sponsorloopformulieren op maandag 30 oktober weer in te leveren?