• 30 NOV 17
    • 0

    Kadenieuws

    Wat hebben we weer een hoop gedaan op de Kade de afgelopen tijd! We zijn natuurlijk al druk aan de slag geweest met Sinterklaas en Piet. Vorig jaar hebben we veel geoefend met de nieuwe versie van de oude liedjes en het gaat dit jaar dan ook al een stuk beter! We hebben met de hele school een paar van deze sinterklaasliedjes gezongen tijdens de openingsviering. Ook hebben er een paar juffen heel raar gedanst! Dat kunnen de kinderen zeker weten veel beter. Dat zullen dan ook alle klassen aan Sinterklaas laten zien als hij langskomt op school. Dinsdag 28 november mochten alle kinderen hun schoen zetten. Elke kind heeft wat lekkers gehad en de hele stamgroep een mooi cadeau. Dat was leuk!

    Op dinsdag 5 december zal Sinterklaas langskomen op de Brug. Eerst zullen we hem met de hele school opwachten op het plein van de Laan. Daarna zal Sint aan alle klassen een bezoekje brengen. Zullen de kinderen nóg een cadeau krijgen van de Sint…?

    Als Sinterklaas uit het land is, zullen we gelijk beginnen met Kerst! Wie heeft er tijd om op woensdag 6 december een half uurtje te helpen om de school om te toveren in de kerstsfeer? Inschrijven kan op het prikbord bij de klas!