• 18 DEC 17
  • 0

  Kadenieuws

  Na een heel geslaagd sinterklaasfeest, zijn we op de Kade druk aan de slag gegaan met thema ‘Kerst’! In alle klassen is er veel kerstversiering te vinden! Met behanglijm en een hoop geklieder zijn er prachtige, kunstzinnige kerstballen gemaakt. Ook zijn er al een paar adventsvieringen geweest, waarbij we telkens een deel van het kerstverhaal horen en natuurlijk een kaars aansteken. Ook danst er elke viering een middenbouw- en een bovenbouwgroep een zelfgemaakte kerstdans.

  Tijdens de kerstviering op woensdag 20 november zullen alle kleutergroepen hun kerstdans laten zien op het podium. Dit is voor ouders te volgen op een scherm op het plein. Terwijl de kinderen na de dans zullen genieten van een eigengemaakt kerstdiner, kunnen de ouders buiten onder het genot van een hapje en een drankje ook een beetje kerst meevieren. De kinderen kunnen vanaf 17.15 uur gebracht worden en het kerstfeest zal om 17.30 uur starten.

  Vrijdag 22 december is dan alweer de laatste schooldag van 2017! We zullen die dag de Kade met elkaar goed opruimen, zodat we in het nieuwe jaar weer fris kunnen beginnen. Wie heeft er tijd om vanaf 13.30 uur te helpen met het opruimen van de kerstversiering? Inschrijven kan op het prikbord bij de klas!

  Daarna gaan we genieten van een welverdiende kerstvakantie. We wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!