• 17 JAN 19
    • 0

    Kadenieuws

    Op de Kade zijn we na een week vol nieuwjaarswensen gestart met het thema ‘techniek’. Dit is een heel breed thema, waar elke klas zijn eigen invulling aan geeft. Zo valt er in de hele school veel te leren! De Torteltuin is begonnen met een reuzeknikkerbaan, de Vlindertuin is apparaten uit elkaar aan het halen, de Tovertuin is met een vliegonderzoek begonnen en in de Kaboutertuin kun je echte uitvinders tegenkomen! Omdat er in dit thema zoveel te leren en te onderzoeken is, hebben we 6 weken gepland. Het project zal afgesloten worden met de Kijkavond op donderdag 21 februari, waar alle kinderen hun ontdekkingen en creaties zullen laten zien!

    Voor de ouders van kinderen die tot de zomervakantie 4 jaar worden en zullen starten op De Brug hebben we een informatieavond op donderdag 31 januari.

    Op maandag 4 februari zal er geen school zijn, vanwege een studiedag. In de onderbouw zijn we ons aan het ontwikkelen in het werken vanuit de leervragen van kinderen. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en stellen veel (goede) vragen over de wereld om hun heen. Wij willen graag de verwondering van kinderen in ere houden!