• 28 MRT 19
    • 0

    Kadenieuws

    Deze week was het dan zover: de voorstelling van de Gruffalo, opgevoerd door Meneer Monster! Er waren kinderen die de voorstelling toch wel érg spannend vonden, maar gelukkig waren er ook kinderen die dachten dat het spannend zou worden, maar het uiteindelijk vooral erg grappig vonden! Ook voor de volwassenen die mee waren, was het een heel leuke voorstelling. Al met al een geslaagde excursie!

    Verder is de lente natuurlijk begonnen! Alhoewel we op de Kade ook de winter erg leuk vonden, kunnen we genieten van wat de lente ons allemaal te bieden heeft. Ook bij dit thema heeft elke klas weer een andere invalshoek. Zo heeft de Torteltuin een hele hoop groei-experimenten in de klas staan: allerlei bollen en bonen groeien vlug! De Kaboutertuin richt zich vooral op bloemen. In de Tovertuin zijn ze nog niet met het thema ‘lente’ begonnen, omdat zij zich een week focussen op het (nut van het) scheiden van afval.

    Verder zijn de kinderen op de Kade druk bezig met het verkopen van de loten voor Festival De Brug. Ook moeten de kinderen hard aan de slag voor een echt festivalkrant! Het belooft een heel leuke dag te worden, met gezellig activiteiten, optredens, lekker eten en nog veel meer. Iedereen is welkom op zaterdag 13 april van 10.00 tot 16.00 uur!