• 02 DEC 15
    • 0

    Kadenieuws

    Bij de kleuters staat momenteel alles in het teken van Sinterklaas. De gangen op de Kade zijn prachtig versierd en in de verschillende groepen zijn de mooiste knutselwerkjes te bewonderen. Er hangen verlanglijstjes, paardenmutsen, chocoladeletters en nog veel meer. Kom eens een kijkje nemen in de groepen om al dat moois te bewonderen. De kinderen zijn door het dolle heen: na weken voorbereiden is het over een paar dagen dan echt zover: Sinterklaas komt op bezoek bij de Brug en een dag later is het dan eindelijk pakjesavond!

    De komende week staat voor de meeste groepen een uitstapje naar het huis van Sinterklaas op de planning. De Tovertuin is er al geweest, maar de Kaboutertuin, Vlindertuin en Torteltuin gaan er de komende dagen heen. We gaan er met het openbaar vervoer naartoe. Dat is voor de meeste kleuters al een uitstapje op zich. Bij het huis van Sinterklaas worden de kinderen rondgeleid en krijgen ze een toneelstuk te zijn. Aan het einde wordt de deur naar de werkkamer van de Sint geopend en mogen de kinderen hem een handje geven. Dat belooft voor iedereen weer een spannende dag te worden.

    Zodra Sinterklaas vertrokken is toveren we de Kade zo snel mogelijk om in kerstsferen. In alle groepen wordt de kerstboom opgetuigd en worden de glitters uit de kast gehaald. Ook gaan we aan de slag met het oefenen van de kerstviering, Sterrenregen.