• 22 NOV 19
  • 0

  Kadenieuws

  Het is weer herfst en dat is goed te zien op de Kade! Wij knutselen spinnen, kleien dingen die je in de herfst kunt vinden, bouwen met kastanjes en maken herfstwandelingen met de klas. In alle klassen kun je de herfsttafels bewonderen waar je prachtige blaadjes, kastanjes en dennenappels kunt bekijken en hiermee kunt spelen of knutselen.

  Afgelopen vrijdag was het ouderfeest met als thema ‘Wat wil je later worden?’. Dat was een groot succes!  In de ochtend hebben de kinderen zelf een voorproefje gehad, omdat zij zelf hun eigen disco hadden!

  Ook was er de Rosamundeloop! Hier hebben de kinderen hard hun best gedaan om zoveel mogelijk rondjes te lopen en er is dan ook heel wat geld opgehaald voor het lokale goede doel De Voorkamer, het schoolkamp en een buitenkeuken voor de Kade.

  Over een week staan de oudergesprekken weer gepland, op maandag 25 november en donderdag 28 november. Dit is een mooi moment om samen te kijken waar het kind nu staat. Daarnaast is Sinterklaas weer in het land, waar ook veel leuke activiteiten bij horen. Zo mogen de kinderen op woensdag 27 november hun schoen zetten op school. Zou er ook echt iets in zitten? Het belooft weer een drukke, leerzame en vooral gezellige periode te worden!