• 17 FEB 16
    • 0

    Kadenieuws

    In de onderbouw zijn we nog steeds druk met het thema “mijn leven”. Zo zijn er in de Vlindertuin stambomen gemaakt, hebben de kinderen van de Kaboutertuin zichzelf opgemeten, is de Torteltuin druk met ik-dozen en is er in de Tovertuin een doktershoek te vinden. Ook wordt er veel over het lichaam gezongen en worden familiebanden uitgeplozen. Benieuwd naar al onze bevindingen? Kom dan langs op de Kijkavond! Die vindt plaatst op 18 februari. Tijdens een Kijkavond mogen kinderen zelf hun ouders rondleiden in de klas. Dat vinden ze altijd erg leuk dus houd deze avond vrij!

    Naast de Kijkavond staat er donderdag 18 februari nog meer op de planning. We gaan dan namelijk naar Tivoli Vredenburg waar de gebroeders Kist zullen optreden. Dat belooft weer een hele ervaring te worden want we gaan er met het openbaar vervoer naar toe. Hulp van ouders is tijdens zo een uitje erg prettig. De inschrijflijsten hangen daarom al klaar bij de verschillende groepen.

    Na de krokusvakantie starten we bij de kleuters met het thema ‘museum’. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang en het belooft een interessant thema te worden. Hoogtepunt is natuurlijk een bezoek aan een echt museum. We gaan daarom met z’n allen naar het Nijntjemuseum toe. Ook dan gaan we met het openbaar vervoer. Het zal dus weer een interessante periode worden waarin de kleuters de meest uiteenlopende ontdekkingen zullen doen.