• 03 NOV 16
  • 0

  Kadenieuws

  Na een rustig weekje herfstvakantie zijn we inmiddels al weer twee weken gestart op de Kade! Alle klassen zijn begonnen met zowel thema herfst als het thema verkeer. De kinderen zijn druk bezig met het verzamelen van herfstschatten voor in de klas. Erg leuk! Het schoolplein zullen we aankomende week een dag omtoveren tot verkeersplein.

  Ook hebben we deze week sponsorloop gehad. Wat heeft iedereen goed zijn best gedaan en hard gerend! Foto’s van de sponsorloop kunnen jullie vinden op de verschillende stamgroeppagina’s. Zouden jullie het formulier met het geld uiterlijk maandag 21 november kunnen inleveren bij de leerkracht? Daarna zal de opbrengst van de sponsorloop bekend worden gemaakt!

  Aankomende periode staan de oudergesprekken weer op de agenda! Op vrijdag 25 november en woensdag 30 november zullen deze plaatsvinden. Woensdag 9 november worden de lijsten opgehangen en kunnen jullie je inschrijven voor een van de twee data.

  Tenslotte zal de Kade de komende weken uiteraard ook in het teken staan van Sinterklaas en de Pieten. Zaterdag 12 november zullen ze aankomen in Nederland. Vanaf maandag 14 november besteden we dan ook dagelijks aandacht aan de Sint. Zo staan de werkjes en spellen in het teken van Sinterklaas en mogen de kinderen zelfs een keer hun schoen zetten. Uiteindelijk zullen we op maandag 5 december de Sint en de Pieten verwelkomen op school!

  Het belooft weer een gezellige en drukke periode te worden!