• 15 NOV 21
  • 0

  Middenbouw nieuws

  Verkeerstuin 5 november
  Vorige week vrijdag zijn we met alle middenbouwgroepen naar de verkeerstuin Utrecht geweest. Met de hele groep op pad met de tram was al een beleving op zich. De Verkeerstuin en haar vrijwilligers wisten hier echt een prachtige dag van te maken. We hebben in auto’s gereden, gefietst en gewandeld door verkeerswalhalla. We moesten verkeersborden lezen, wachten voor haaientanden, tanken, voorrang geven en nog veel meer. Al met al een zeer geslaagde afsluiting van twee rijke verkeersweken.

  Sint Maarten
  In het kader van 11 november hebben een aantal middenbouwgroepen lampionnen gemaakt met de maatjesgroep op de Kade. Dit was een hele leuke activiteit om samen op te pakken. Hopelijk is/was het lopen ermee net zo geslaagd!

  Theatervoorstelling
  Er komt geen einde aan de toffe excursies die we doen. Volgende week gaan we naar de voorstelling Tori, in de stadsschouwburg. We hopen dat het een mooie voorstelling is! We gaan er heen met de bus, die komt ons voor de deur ophalen en ook weer terugbrengen.

  Sinterklaas
  Vanaf zaterdag zullen de pieten en sinterklaas weer in ons land zijn, de kinderen zijn er al erg druk mee. Via één van de pieten hebben we al te horen gekregen dat wij op 24 november onze schoen mogen zetten. Super leuk!