• 05 DEC 16
  • 0

  Middenbouwnieuws

  De kinderen in de middenbouw hebben vandaag een laatste mail ontvangen van Piet Pietersen. Afgelopen weken is er toch een bijzondere band ontstaan tussen de kinderen en deze Piet. Ze hebben hem geholpen met het uitzoeken van de snelste vaarroute van Spanje naar Nederland, maar ook met beter worden toen hij ziek was.

  Volgend jaar moet er een nieuw Pietenhuis komen. Wij zijn bezig geweest dit huis te ontwerpen. Er zijn vaders in de groepen geweest om uitleg te geven over hoe eigenlijk wordt bepaald waar z’n Pietenhuis mag komen te staan. In bijna alle groepen zijn er al mooie Pietenhuizen te zien. Hopelijk vindt Sinterklaas het ook mooi als hij er maandag is!

  Afgelopen drie weken hebben de kinderen groepdoorbroken crea gehad. Hierbij draaide het allemaal om muziek. Een groep mocht z’n eigen instrumenten spelen, er werd door een groep geoefend met kazu’s, er zijn tamboerijnen gemaakt en bespeeld en er is gezongen en gespeeld met boomwackers.

  Komende maandag worden alle groepen samengevoegd en zal een een compleet orkest van de Brug te vinden zijn op het voorplein. Spannend hoe dat gaat klinken!