• 11 OKT 18
  • 0

  Middenbouwnieuws

  Inmiddels zijn we 3 weken verder, en hebben we, zoals verwacht, inderdaad weer een boel bijgeleerd! Zo weten we hoe zwaar we zijn, hoe onze stamboom eruit ziet en wat het belang is van kinderrechten. Ook hebben we onszelf getekend als onderdeel van een groep: bijvoorbeeld je sportclub of vriendengroep.

  Aanstaande dinsdag is de Kijkavond: de hele school laat dan zien wat ze gemaakt en geleerd hebben in deze eerste schoolweken.

  Op dit moment zitten we nog middenin de kinderboekenweek. Wat een leuke boeken hebben wij gelezen over vriendschap! Zo lazen wij over Hugo de krokodil, waar iedereen in het bos bang voor was. Gelukkig bleek Hugo uiteindelijk best een aardige krokodil te zijn. Naar aanleiding van dit boek hebben we onze eigen enge monsters gemaakt. Die van de Groene Gaudi’s hangen prachtig voor het raam bij het voorplein.

  Over ruim een week is het herfstvakantie, we hopen dat iedereen daar lekker van gaat genieten. Op de laatste dag voor de herfstvakantie worden de juffen en meesters nog even in het zonnetje gezet, dan vieren we namelijk de verjaardagen van alle meesters en juffen van de middenbouw. Wij hebben er zin in!