• 21 DEC 18
  • 0

  Middenbouwnieuws

  De kerstvakantie staat alweer voor de deur. De afgelopen weken met Sinterklaas en kerstactiviteiten zijn voorbij gevlogen. Allereerst heeft Sinterklaas op 5 december onze wintertentoonstelling geopend. Er hingen prachtige winterse collages door heel de school. Na 5 december zijn we direct doorgegaan naar de adventsvieringen. Ook hier hebben we gewerkt vanuit de kunst- en cultuurdiscipline ‘literair’. Iedere klas heeft een poëzie opdracht gekregen en deze laten horen tijdens de adventsvieringen. Er kwamen prachtige gedichten voorbij!

  Naast dit dichten kunnen de kinderen ook erg mooi zingen. Er is zelfs een speciaal kerstkoor onder leiding van Manna, welke tijdens de laatste adventsviering op vrijdag 21 december prachtige liederen zal laten horen.

  Gisteravond hebben alle klassen een heerlijk kerstdiner gehad. Hopelijk heeft u ook kunnen genieten op het plein van de hapjes en drankjes en via de livestream een kijkje kunnen nemen in de verschillende stamgroepen. Wat waren er lekkere gerechten gemaakt door alle ouders en kinderen.

  Voor nu wensen we jullie een heel fijne kerstvakantie en alvast een gelukkig en gezond 2019!