• 04 APR 19
  • 0
  Middenbouwnieuws

  Middenbouwnieuws

  In het kader van het project Techniek zijn wij 2 weken geleden naar het Spoorwegmuseum geweest. Daar hebben we veel gezien en gedaan! We mochten zelf proefjes doen in het Techlab. Zo ontdekten we onze eigen kracht, zagen we hoe de rem van een trein werkt en maakten we zelf energie d.m.v. hard fietsen. Sommige kinderen zijn zelfs in de attracties geweest, dat was best spannend!

  Naast deze techniek excursie, zijn wij nog steeds druk met onze eigen bruggen. Aanstaande dinsdag zal elke groep met zijn bovenbouwmaatjesgroep de eigen brug en de brug van de andere groep bezoeken. We zullen elkaar informeren over ‘onze brug’ en leren over de brug van de andere groep. Zo sluiten wij het thema mooi met z’n allen af!

  Volgende week zaterdag 13 april is het Festival op de Brug. Ook hier zijn wij in de groepen druk mee bezig. We maken namelijk een festivalkrant, welke je op het festival zelf kunt kopen. Ook hebben de kinderen veel loten gekocht voor de loterij, super! We kijken ernaar uit iedereen te zien op het Festival. De donderdag daarvoor (11 april) is het studiedag, dan zijn alle kinderen vrij.