• 05 JUN 19
  • 0
  Middenbouwnieuws

  Middenbouwnieuws

  Met de middenbouw blikken wij deze week terug op een geweldig kamp! Ondanks wat regen op dinsdag hebben wij heerlijke dagen gehad in Beekbergen en hebben wij tijdens de bonte avond allemaal laten zien dat we het Romeins burgerschap waard zijn. Gelukkig kon iedereen na kamp genieten van een lang weekend om deze week weer vol energie aan de slag te gaan.

  En, deze energie hebben wij nodig! Komende weken zullen wij namelijk de CITO-toetsen afnemen bij de kinderen. Rekenen, spelling, begrijpend lezen of luisteren en lezen staan op de planning.

  Verder gaat de hele middenbouw deze week alweer op excursie, naar Griftsteede in het Griftpark. Het thema van de excursie is Veer en Vacht. We zullen veel leren over de verschillende dieren op de boerderij en hoe zij zich bijvoorbeeld warm houden. Gelukkig zit naast de boerderij ook nog eens een hele mooie speeltuin. Daar zullen we vast ook wel even te vinden zijn..

  Tot slot starten wij na het thema de Romeinen volgende week met een nieuw thema, namelijk Ruimte. Groep 3 en 4 zullen samen les krijgen, terwijl groep 5 zich verdiept in het zogeheten ‘Rondje Nederland’. We zijn benieuwd wat ze allemaal gaan tegenkomen!