• 27 JUN 19
  • 0

  Middenbouwnieuws

  Wat een warme dagen hebben wij achter de rug! Als we de weermannen- en vrouwen mogen geloven krijgen we er de komende weken nog meer zonnige dagen bij. Dat betekent op school natuurlijk waterpret op het plein! Daar hebben wij deze week flink van genoten.

  Inmiddels zijn wij in de middenbouw gestart met het laatste project van dit schooljaar: Ruimte. Groep 5 is op hun reis door Nederland al een boel tegengekomen. Zo hebben ze geleerd wat het nut is van dijken en duinen, hoe rivieren zijn ontstaan en welke landschappen we in Nederland kennen. Groep 3 en 4 hebben het ook over de ruimte, maar dan met name de ruimte om zich heen. Kunnen we met z’n allen een kring vormen die het hele schoolplein vult? Hoeveel ruimte neem ik in de groep in, letterlijk en figuurlijk?

  Vorige week hebben wij veel vaders (en ook opa’s) mogen verwennen op de Brug! Het werd een gezellige middag met allerlei leuke activiteiten: van stoeien tot vliegtuigjes bouwen en voetballen tot snoep happen, het kon allemaal!

  Komende weken staan nog een aantal dingen op het programma. Zo gaan wij o.a. doorschuiven naar de nieuwe groepen. Groep 5 zal alvast een kijkje nemen in de nieuwe bovenbouwgroep, en de nieuwe groep-3 kinderen komen meedraaien in hun nieuwe groep op de Laan. We kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen!