• 31 OKT 19
  • 0
  Middenbouwnieuws

  Middenbouwnieuws

  Deze week zijn wij gestart met een week in het kader van Verkeer. Nu de wintertijd is ingegaan, is het extra belangrijk om alert te zijn op fietsverlichting. Daarom worden alle fietsen van de middenbouwkinderen deze week gecontroleerd op fietsverlichting. Ook fietsen wij met elkaar op het plein om zo de praktijkvaardigheden te verbeteren.
  Helaas gaan wij ook deze week niet de verjaardagen van de meesters en juffen vieren in het Maximapark. Het herfstweer is ons niet gunstig gezind, daarom proberen we het in de maand juni opnieuw. Hopelijk kunnen we dan genieten van een zonnetje in het park!
  Voor de herfstvakantie hebben jullie tijdens de Kijkavond mogen genieten van al het moois dat de kinderen tijdens het project Communicatie en Media gemaakt hebben. Volgende week starten wij met een nieuw project: Jagers en Boeren. We duiken de prehistorie in en ontdekken hoe de mensen toen leefden.
  Volgende week donderdag is de eerste officiële Rosamundeloop! We rennen dit jaar voor een nieuw goed doel, namelijk de Voorkamer. Verder hopen we van het opgehaalde geld nieuw materiaal aan te schaffen zoals buitenfietsjes voor de middenbouw en een buitenkeuken voor de Kade. Sponsoren hebben we dus hard nodig. De kinderen zijn hier al druk mee bezig, we zien de ingevulde formulieren graag tegemoet. Komt allen kijken op donderdag 7 november vanaf 12:45 uur!