• 28 JAN 16
  • 0

  Middenbouwnieuws

  Het leuke van het project ‘mijn leven’ is dat je er op kan inzoomen en uitzoomen. De bovenbouw heeft met het museumbezoek heel erg ingezoomd op ‘mijn leven’. Ze zijn naar Corpus geweest en hebben in de middenbouwgroepen een presentatie gegeven over alles wat ze ontdekt hebben over het menselijk lichaam.

  Met de middenbouw zijn we juist heel ver gaan uitzoomen, we zijn naar Sonnenborgh geweest en hebben bekeken hoe klein de wereld is in vergelijking met de zon en hoe enorm klein we dan zelf wel niet zijn.

  Ouders in de groep

  Inmiddels hebben we al behoorlijk wat ouders mogen ontvangen in de stamgroepen. De kinderen zijn erg enthousiast over alle intressante verhalen die worden verteld door jullie over je werk/jeugd/hobby’s etc.

  Mocht u nog niet geweest zijn, maar het wel leuk vinden, het project duurt nog tot de voorjaarsvakantie, dus u bent van harte uitgenodigd!

  De Moskee

  Bijna alle groepen zijn al op bezoek geweest in de moskee. We zijn er zeer gastvrij ontvangen en de kinderen kregen veel ruimte om dingen te vragen en uit te proberen. Zo kwamen we er bijvoorbeeld achter dat het gezang dat je uit de minaret hoort altijd live is! Kinderen die in de Moskee naar school gaan, konden het leslokaal laten zien en de ruimte met de televisie waar voetbal gekeken wordt sprak veel kinderen aan…

  Andere uitjes

  Deze week gaan de kinderen een kijkje nemen in de kerk en volgende week gaan we naar de bibliotheek waar de schrijfster Anna Woltz ons zal ontvangen.

  Zet vast in de agenda: kijkavond op donderdagavond 18 februari van 17:30-19:00. Dan kan u alle resulaten van het project ‘mijn leven’ zien!