• 24 NOV 19
  • 0
  Middenbouwnieuws

  Middenbouwnieuws

  Afgelopen week hebben wij het thema Sint & Dans geopend met een gezellige viering met de hele school! De feestdagen zullen op de Brug gecombineerd worden met dans. De middenbouw is afgelopen woensdag al naar een bijzondere dansvoorstelling geweest, aanstaande dinsdag krijgen wij ook een dansworkshop! We hopen dat we iets moois hieruit kunnen laten zien aan Sinterklaas en zijn Pieten wanneer zij op 5 december een bezoekje brengen aan de Brug.
  Ondanks het regenachtige weer hebben de kinderen twee weken geleden ontzettend goed gelopen tijdens de Rosamundeloop! Knap gedaan hoor. Het sponsorgeld ontvangen we graag uiterlijk maandag 25 november , graag inleveren bij de eigen stamgroepleiding.
  Verder zijn we de afgelopen dagen erg druk geweest met de laatste stukjes verzamelen voor het portfolio. Volgende week mogen jullie de portfolio’s van jullie kinderen bekijken en bewonderen. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!
  Op woensdag 27 november mogen alle kinderen in de middenbouw hun schoentje zetten. Denken jullie aan het meegeven van een extra schoen?