• 17 JAN 20
  • 0
  Middenbouwnieuws

  Middenbouwnieuws

  Welkom in het nieuwe jaar! Voor de kerstvakantie hebben wij genoten van een prachtige viering in de Pniël. Er werd door verschillende groepen gedanst, gezongen en samen gevierd. Fijn om dit met z’n allen te kunnen doen. Na een lange kerstvakantie hopen we dat iedereen weer uitgerust in het nieuwe jaar kan starten!

  En dat starten is in de groepen zeker gebeurd. De eerst week na de vakantie hebben de kinderen een nieuw maatje in de klas gekregen en zijn we lekker doorgegaan met waar we eind december waren gebleven. Verder is deze week ons nieuwe schoolbrede project van start gegaan: Landschap & Omgeving. Afgelopen dinsdag genoten wij met de hele school van een openingsviering waarin een mooi verhaal over de Torteltuin van Pluk van de Petteflet werd voorgelezen en uitgespeeld. In dit schoolbrede project zal iedere bouw een eigen doel hebben. Met de middenbouw zullen wij een natuurpad gaan maken. Iedere klas krijgt een deel van de wijk toegewezen waarin met de hele groep een zo groen mogelijke wandeling uitgezet zal worden. Uiteindelijk zullen wij ook elkaars wandelingen gaan lopen. We zijn benieuwd wat voor groens wij onderweg allemaal zullen tegenkomen en ontdekken!

  Naast dit project zullen wij ons de komende weken ook bezighouden met de CITO toetsen. In iedere groep worden deze afgenomen om de ontwikkeling en vaardigheden van alle kinderen in beeld te krijgen.

  Kortom: genoeg om in dit nieuwe jaar weer mee aan de slag te gaan!