• 04 DEC 20
  • 0
  Middenbouwnieuws

  Middenbouwnieuws

  Morgen is het zo ver! Ook dit jaar brengt Sinterklaas weer een bezoekje aan onze school. Het zijn gekke tijden, dus we zijn erg blij dat Sinterklaas toch tijd heeft weten te vinden om bij ons langs te komen. Vorige week mochten wij al onze schoen zetten op school, dat was leuk! De kinderen kregen een mandarijntje, chocolade Sint of Pietje en een leuk cadeautje. We hopen dat er thuis mooie 3D-puzzels in elkaar zijn gezet.
  Afgelopen weken hebben wij (bijna) alle ouders gesproken over de portfolio’s van de kinderen en hoe het gaat op school, dat was heel fijn! We zijn blij dat we iedereen weer even digitaal hebben ontmoet, zodat we toch verbonden blijven met elkaar.
  In deze weken voor Sint en straks ook de weken tot Kerst doen wij op school veel met muziek. Zo hebben wij voor de aankomst van Sinterklaas morgen een begeleiding met bodypercussie bedacht op het liedje ‘Daar wordt aan de deur geklopt’. Leuk om te ontdekken welke geluiden we allemaal met ons lichaam kunnen maken.
  In de laatste twee weken tot de kerstvakantie zullen wij in de eigen klassen toeleven naar de kerstviering op vrijdag 18 december. We zingen met elkaar en zullen adventvieringen in de klas hebben waarbij we naar liedjes van andere klassen luisteren begeleid door instrumenten. Kortom: muzikale weken en veel gezelligheid!