• 09 MRT 17
  • 0

  Namens de festivalcommissie…..

  De voorbereidingen voor zaterdag 1 april zijn in volle gang. En we hebben groot nieuws, want niemand minder dan onze eigen burgemeester Jan van Zanen komt een bezoekje brengen aan de eerste editie van Festival de Brug! En nog meer groot nieuws, want ook Pierre et les Optimistes komen langs om een concert te geven. Deze Utrechtse band speelt Franse gypsy jazz en ze zijn zo leuk: dat mag je niet missen!

  We hebben nog wel hulp nodig. Voor vrijdag 31 maart (studiedag) zoeken we dringend sterke mannen en vrouwen om de tent op het voorplein op te bouwen. Verzamelen om 11.00 uur en afsluiten met een gezellige borrel. Wie wil dat nou niet? Geef je a.u.b. zo snel mogelijk op via rommelmarkt@jenaplandebrug.nl!

  Ook zoeken we nog podiumtalenten! Ben jij muzikant of acteur of danseres, of beschik je over ander theatraal talent waar we op Festival de Brug van mogen genieten? WE WANT YOU! Geef je a.u.b. op via bovenstaand mailadres.

  Velen van jullie hebben geholpen met het inzamelen van prijzen bij (lokale) sponsors of op het eigen werk. Willen jullie de beloofde prijzen inleveren bij de juffen of meesters, of in de kratten op de Laan of de Kade? Heb je alsnog een prijs in de aanbieding? Je helpt ons daar echt mee, dus laat van je horen!

  We hopen dat de kinderen de loten uit de lotenboekjes allemaal weer kunnen verkopen aan buren, opa’s, oma’s, vrienden en vriendinnen. Binnenkort worden de lotenboekjes op school meegegeven, dus dan kunnen ze hun slag slaan.

  Net als voorgaande jaren bij de rommelmarkt gaan we ook nu weer smoothies maken, dus noteer vast in de agenda’s dat de kinderen donderdag 30 maart een extra stuk fruit mee moeten nemen. Het is allemaal voor het goede doel (het schoolkamp en de uitjes van de Kade)!

  Tot zover, groetjes van de festivalcommissie!

  Miriam, Esther, Ebelin, Marianne, Pauline, Pieter, Koen, Kirsten, Jessika, Claudia en Annemieke.