• 05 OKT 17
    • 0

    Nieuws uit de bovenbouw

    Alle groepen hebben een bezoek gebracht aan NEMO. De workshop was erg inspirerend en veel groepen hadden helaas nog weinig tijd om ook de rest van het museum nog te ontdekken. Een excursie die helemaal passend was bij het thema Brilliant Solutions. Zoals al eerder vermeld zijn de kinderen naar de stort geweest om hier oude, afgedankte spullen op te halen. De wedergeboorte van sommige materialen is al geschied. Bij andere voorwerpen en materialen is deze ontwikkeling nog in volle gang. Allemaal mooie activiteiten die passen binnen ons project Maken en Gebruiken.

    In elke bovenbouwgroep zijn twee nieuwe mediatoren uit groep 7 gekozen. Deze kinderen zullen komende weken opgeleid worden tot bekwame mediatoren. Dan beschikt elke groep over 4 mediatoren, twee kinderen uit groep 7 en twee kinderen uit groep 8. Deze toppers gaan er ook dit jaar weer voor zorgen dat conflicten goed worden opgelost! Een zware, maar zeer belangrijke taak.

    Volgende week donderdag is het kijkavond! Kom vooral een kijkje nemen, want er zijn veel interessante projecten en voorwerpen te zien deze avond!