• 21 SEP 15
  • 0

  Nieuws uit de Bovenbouw

  Dit jaar voor het eerst begonnen met vier bovenbouwgroepen en wat hebben we een mooie start gemaakt. Inmiddels zijn we een paar weken verder en hebben wij zeker niet stil gezeten.

  Alle groepen hebben veel tijd gestoken in het groepsklimaat, elkaar leren kennen en ervoor zorgen dat een ieder zich welkom voelt in zijn/haar nieuwe groep. Naast het groepsklimaat hebben we ons allemaal ergens anders op gericht. Zo hebben de kinderen van Terra zich bezig gehouden met de vluchtelingen. Samen hebben we zo’n 20 dozen gevuld en versierd voor de vluchtelingen. Aqua heeft een eigen klassenkrant, Indigo is bezig met het creëren van een “boom” in de groep waar dadelijk allemaal Indigo Impolo’s in hangen en Oker heeft al heel wat Engelse lessen gehad.

  De stamgroepavond is goed bezocht, daar waren wij natuurlijk erg blij mee. Zo weet u nu wat er ongeveer gaat gebeuren in groep 6, 7 of 8 en heeft u kennis gemaakt met de andere ouders.

  De nieuwe website speelt een belangrijke rol binnen onze communicatie. Elke stamgroep heeft zijn eigen pagina waar u allerlei informatie vindt zoals: waar is de groep mee bezig, wat is het huiswerk van mijn kind en welke activiteiten staan er gepland? We vragen u om de website goed in de gaten te houden!

  Wij van de bovenbouw hebben er alle vertrouwen in dat we er samen een mooi, leerzaam en ronduit fantastisch jaar van gaan maken!