• 15 OKT 15
  • 0

  Oproep van de rommelmarktcommissie

  Noteer vast in de agenda’s: dit schooljaar zal de rommelmarkt plaatsvinden op zaterdag 16 april. Binnenkort zullen we uit de doeken doen met welk fantastische thema we dit schooljaar gaan ‘rommelen’, want we maken er natuurlijk weer een heel groot feest van.

  Een van de vaste onderdelen op de jaarlijkse rommelmarkt is de loterij van het Rad van Fortuin, waarbij heel veel mooie prijzen te winnen zijn. Precies daar hebben we jullie hulp bij nodig! Want het organiseren van de rommelmarkt begint met het verzamelen van deze prijzen.

  Veel winkels en ondernemers uit Lombok sponsoren jaarlijks de loterij van De Brug en doneren prijzen voor het Rad van Fortuin (denk bijvoorbeeld aan een knipbeurt bij de plaatselijke kapper of een dinerbon bij een van de lokale eettentjes). Daar zijn we altijd weer heel erg blij mee! Maar ook als ouders kun je ons hierbij helpen. Werk je bijvoorbeeld in een museum of een concertgebouw, en kun je een aantal toegangskaarten regelen? Heb je een restaurant of een koffiebarretje en kun je wat Coffee’s to Go of een waardebon voor een lekkere lunch organiseren? Of staat er in je opslag nog een hele grote lading relatiegeschenken, overgebleven servies of ander mooi spul? Ben je misschien op een andere manier via je werk in de gelegenheid om een mooie prijs te regelen voor de loterij? We zijn er bijzonder blij mee. Uiteraard staat het je ook vrij om hier een creatieve bijdrage aan te leveren, want bijvoorbeeld een deurbelconcert, een huiskameroptreden of een kookworkshop zijn ook heel leuk om te winnen!

  Daarnaast roepen we iedereen op om vooral zuinig te zijn op de komende kerstpakketten. Berg eventuele ongewenste items niet op in de voorraadkast, maar doneer ze aan de loterij! Misschien is een ander heel blij met die boerenbonten juskom of die wedgwood eierdop; je weet het nooit.

  Je kunt je bijdragen aan de loterij inleveren bij juf Hester in de Kaboutertuin op de Kade, of anders op de Laan op de eerste verdieping onder de schildpadden (juf Iris weet ervan).

  Alvast hartelijk bedankt. Met groeten van de rommelmarktcommissie:

  Juf Hester, juf Iris, Miriam, Esther, Pauline, Kirsten, Marianne, Ben, Pieter, Jessika en Annemieke.