• 05 JUL 17
  • 0
  Pleincommissie

  Pleincommissie

  In het weekend van 24 en 25 juni was het zover: Het achterplein op de Laan zou een eerste kleurrijke metamorfose ondergaan.

  Met hulp van diverse ouders én kinderen hebben we op de zaterdag het hele achterplein schoongeveegd en opgeruimd, onkruid gewied, rioolputten geleegd (blèh), fietsen en fietsrekken aan de kant gezet, de gaten in de blauwe achtermuur opgevuld en alvast een aanzet gemaakt om na de zomervakantie wat meer planten en bloemen in de grond te gaan zetten.

  Op zondag stonden we zo goed als klaar om met kwast en verf aan de slag te gaan……en toen begon het te regenen. Gelukkig hebben we ondanks het weer nog hele dankbare klussen geklaard: namelijk het verlagen van een tweetal baskets. Hier wordt inmiddels heel gretig gebruik van gemaakt door de kinderen.

  Maar we zijn er nog niet: de schoolpleincommissie heeft al meerdere reacties gehad van ouders, die materialen en stepjes ter beschikking willen stellen voor het schoolplein, en zelfs een opa die een houten vriendenbankje wil gaan bouwen!

  Na de zomervakanties gaan meer acties volgen die het schoolplein nog meer kleur en uitdaging moeten gaan geven. U bent nog steeds welkom om alle ideeën, suggesties, tips en hulp aan te bieden op ons e-mailadres: pleindebrug@gmail.com.

  Namens de schoolpleincommissie: alvast een hele fijne vakantie gewenst!

  De schoolpleincommissie bestaat uit de volgende ouders: Rienke, mama van Pepijn (Oranje), Rifka (Groen) en Marente (Kaboutertuin) * Marike, mama van Pluim (Tovertuin) * Roos, mama van Sebastiaan (Rood) en Tom (Oranje) * Jans, mama van Saar (Geel) en Pelle (Kaboutertuin) * Jacob, vader van Jip (Terra) en Mees (Blauw) * Mariana, mama van Elias (Rood) * Karina, mama van Hannah (Geel) en Vincent (Tovertuin) * Petra, moeder van Faylin (Blauw)