• 07 JAN 16
  • 0

  Rommelmarktnieuws

  Noteer het vast in de agenda’s: de rommelmarkt vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 april! De rommelmarktcommissie is volop bezig met de voorbereidingen en het belooft weer een feestje te worden. Bij deze vast een aantal praktische zaken.

  Veel ouders hebben zich bij de rapportgesprekken eind november al opgegeven om te helpen. Maar er is nog veel meer hulp nodig. Zonder jullie hulp is de rommelmarkt niet mogelijk! Zoals bekend gaat de opbrengst van de rommelmarkt naar het schoolkamp en de uitjes van de Kade, en kunnen we daardoor de ouderbijdrage laag houden. Schrijf je dus in om te helpen bij de begeleiding van de spellen, de verkoop van spullen, het bakken van frietjes etcetera want het is ook gewoon reuze gezellig! Je kunt je opgeven bij Marianne (moeder van Hester en Leena) via aanmeldingrommelmarktdebrug@gmail.com.

  En heb jij met Sinterklaas of in je kerstpakket cadeau’s gekregen die je eigenlijk het liefst doorgeeft? Of staat er in je schuur nog een serie relatiegeschenken waar je niets meer mee doet? Lever het in bij de rommelmarktcommissie! We zoeken prijzen voor het Rad van Fortuin en kunnen je waardevolle spullen goed gebruiken. Je kunt ze op de Kade en op de Laan in de verzamelbak doen, die in de hal staat.

  En dan de rommelmarkt zelf. Het is begin januari en dus een uitgelezen kans om je huis op te ruimen! Ben je uitgekeken op je kleding en je meubels, zijn de kinderen de spelletjesverzameling ontgroeid of staan die boeken al veel te lang onaangetast in de kast? Breng ze (schoon en goed verpakt) vanaf 1 februari naar school, en gun je spullen een tweede kans bij een andere eigenaar!

  De lotenboekjes voor de loterij die plaatsvindt op de rommelmarkt worden dit jaar op 11 maart aan alle kinderen meegegeven. Zorg ervoor dat de hele familie voor 4 april langskomt, want dan moeten de boekjes ingevuld en wel weer ingeleverd worden. Er worden ook dit jaar weer schitterende prijzen verloot.

  Binnenkort krijgen alle leerlingen een kleurplaat mee naar huis. De opdracht voor alle kinderen is er een mooie tekening van te maken. Doe je best, want de mooiste tekening uit de onderbouw, middenbouw en bovenbouw krijgt op de rommelmarkt gratis taart, frietjes en een suikerspin!

  Tenslotte zijn wij op zoek naar nieuwe commissieleden. We zoeken een nieuwe penningmeester, die bij voorkeur dit jaar al mee kan kijken bij het reilen en zeilen achter de schermen op 16 april zelf. Heb je interesse? Spreek een van ons aan, of neem contact op met Kirsten (moeder van Jip en Mees) via kirstenmolenijk@gmail.com.

  Met de hartelijke groeten van,

  Juf Hester, juf Iris, Miriam, Esther, Pauline, Kirsten, Marianne, Jessika, Ben, Pieter, Seta en Annemieke.