• 06 OKT 16
  • 0
  Schoolfeest vrijdagavond 4 november

  Schoolfeest vrijdagavond 4 november

  Na de daverende successen van de vorige edities organiseren een aantal ouders op vrijdag 4 november al weer het 10e SCHOOLFEEST voor alle ouders van de Brug! Het feest wordt natuurlijk pas echt een succes als er veel enthousiaste ouders zijn die zin hebben in een avondje dansen en feesten. Schrijf dus maar vast in je agenda dat er voor vrijdag op zaterdag oppas moet worden geregeld, want je wilt echt niet al om 23.00 uur naar huis!

  Van dinsdag 25 oktober tot en met vrijdag 28 oktober kunnen van 8:15 – 8:30 uur op zowel de Kade als de Laan kaartjes worden gekocht voor € 5,- per persoon. Voor dit geld organiseren we vanaf 20.30 uur sharp een knalfeest met onder andere live muziek, een gezellige sfeerverhogende muzikale klappert, en laat de DJ je tot in de late uurtjes dansen. En ja, verzoeknummers worden zeker gedraaid!

  Het is een feest voor ouders door ouders. Helpende handjes zijn nodig voor het opbouwen (donderdag 3 november vanaf 19:00 uur) en het afbouwen (zaterdag 5 november vanaf 11:30 uur). Zie daarvoor de intekenlijsten op de gang op de Kade en de Laan. Vele handen maken licht werk, en vooral een leuker feest!

  Het thema dit jaar is ’Schat, zo ga je de deur toch niet uit?’

  Als je het leuk vindt, kan je je dus flink uitleven. We kijken nu al uit naar jullie creatieve uitspattingen!

  Wij hebben er nu al heel veel zin in, tot 4 november!

  Groetjes van de schoolfeest-commissie