• 09 NOV 15
  • 0

  Sinterklaas 2015

  Sinterklaas is in aantocht en de sintcommissie is dan ook druk met de voorbereidingen voor dit feest. Ook dit jaar kunnen we de hulp van ouders weer goed gebruiken.
  – Zo zijn we nog op zoek naar pieten. Kent u iemand die 18 jaar of ouder is en het leuk vindt om op 4 december van 8.00 tot 14.00 piet te spelen, laat het ons dan weten door een mail te sturen naar hester.teule@jenaplandebrug.nl
  – Ook dit jaar krijgen alle kinderen op 4 december weer een cadeautje. Wie wil een zak met cadeautjes en inpakpapier mee naar huis nemen om in te pakken? De zakken zijn vanaf maandag 9 november op te halen bij juf Hester van de Kaboutertuin. We zien ze graag uiterlijk vrijdag 27 november weer tegemoet.
  – Vrijdag 4 december moeten Sint en pieten ‘s ochtends vroeg van 7.15 tot 8.00 geschminkt worden. Wie willen ons daarbij helpen?
  –  Naast pieten zijn we ook op zoek naar een leuk vervoersmiddel waarmee Sint op 4 december rond 9.00 op school aan kan komen. Bent u in het bezit van een bijzondere fiets, brommer of auto? Laat het ons weten!