• 24 FEB 17
  • 0

  Spierballen en muzikaal talent gezocht!

  Jullie hebben je massaal opgegeven om te helpen bij de eerste editie van Festival de Brug. Bedankt daarvoor! Zo kan het zaterdag 1 april echt een mooi feestje worden. Nu nog hopen op mooi weer, want een festival hoort natuurlijk buiten in het zonnetje.

  Nu we het daar toch over hebben..

  We zoeken spierballen en muzikaal talent! De spierballen voor vrijdag 31 maart, om de festivaltent op het voorplein op te zetten. Verzamelen om 11.00u, en afsluiten met een gezellige borrel. Wie wil dit nou niet? Geef je op via rommelmarkt@jenaplandebrug.nl. En hoe meer handen, hoe sneller de klus geklaard is!

  Voor het festivalpodium zoeken we muzikaal talent. Speel jij in een bandje, ben je DJ, heb je een fantastische dansact of een andere leuke voorstelling te bieden.. Meld je aan! We zijn druk bezig met het samenstellen van het podiumprogramma, en of je nu drie liedjes of een set van een half uur hebt.. ons maakt het niet uit. Geef je op via rommelmarkt@jenaplandebrug.nl. We zoeken zoveel mogelijk gezelligheid, dus kom maar op met je talent!

  Binnenkort verschijnen de lotenboekjes en kunnen de kinderen de hele buurt en familie weer gaan stalken. Denk er ook aan om je prijzen voor de loterij vast in te leveren, op de Laan of Kade in de kratten!

  Had je nog leuke tips of suggesties, kun je alsnog helpen op zaterdag of willen je kinderen toch een plekje reserveren voor de kinderrommelmarkt? Geef je dan alsnog op via bovengenoemd mailadres. Voor nu zijn we vooral op zoek naar de tentenbouwers en de podiumacts, dus we horen graag van je!