• 17 MRT 16
  • 0

  Van de Ouderraad

  De ouderraad heeft zich onlangs versterkt met een nieuw lid; Koen van Loenen. Om de continuïteit van de ouderraad te waarborgen zijn we op zoek naar meer nieuwe leden. Dus ben jij die ouder die actief betrokken wil zijn bij de diverse activiteiten op de Brug, meld je dan aan op ouderraad@jenaplandebrug.nl. Op de website van de school zie je wat de OR zoal doet.

  Op deze site staan ook de meeste commissies die actief zijn (te vinden: Onze school, onder het kopje ouderraad). Mocht je geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan een van deze commissies schroom dan ook zeker niet een mailtje te sturen naar eerder genoemd adres. Wij zorgen dat je mail op de juiste plek terecht komt.

  Een nieuwe commissie in oprichting is de Groencommissie, die zich actief bezig gaat houden met de buitenruimtes op school. We zoeken ouders die graag mee willen denken over het ‘vergroenen’ van de buitenruimtes en het geven van een meer uitdagend karakter aan de schoolpleinen. Geef je op via ouderraad@jenaplandebrug.nl.

  Een wederom geslaagde activiteit dit jaar was de sponsorloop. Onlangs is er vanuit de leerlingen meegedacht aan de besteding van het bij elkaar gerende geld. Dat wil zeggen het deel dat niet naar het goede doel gaat. In de bovenbouw is gekozen voor een tafeltennistafel op het schoolplein. De middenbouw ziet onder andere een basketbalnet wel zitten en voor de kleuters willen we graag een vide bouwen in de Kaboutertuin. Hulp van handige ouders of goede ideeën rond het verkrijgen van de benodigde bouwmaterialen zijn hierbij natuurlijk ook erg welkom.